Over farmlab

Leer ons kennen.

Wij hebben de beste klanten die we ons kunnen voorstellen.

1000x dank

Lasercutting

Bij ons kan je on-demand lasercutten en graveren. Onze lasercutter heeft een snijoppervlak van wel 1000x800mm, think big!

Productontwerp

We ontwerpen ook zelf producten, je kan deze soms terug vinden op marktjes of in pop-up stores. We helpen je ook graag indien je zelf iets wil ontwerpen.

Grafisch ontwerp

farmLab doet ook aan branding en grafisch ontwerp voor print en web. Nood aan een nieuw logo of hulp nodig bij iets op te maken? Bij ons zit je steeds aan het juiste adres!

2013

In mei 2013 werd farmLab opgericht, een jong dynamisch collectief bestaande uit architecten en grafische ontwerpers die lasercutten tot bij iedereen willen brengen. We staan garant voor onze ongeëvenaarde dienstverlening, flexibiliteit en technische expertise.

Professionals

Wij hebben reeds gewerkt voor verschillende architectuurbureaus, modeontwerpers, giftshops, restaurants, pop-up stores en vele andere ondernemingen in de creatieve sector! Vul jij dit rijtje verder aan?

Studenten

Wij zijn er uiteraard ook voor studenten, we werken vaak voor (interieur)architectuurstudenten en volgen steeds nauw onze deadlines op in de mate van het mogelijke! No stress wanneer je die maquette moet afwerken. We helpen je graag verder!

Overtuigd? Laat van je horen!

Vraag je offerte nu aan!  Stel een vraag!